maanantai 3. lokakuuta 2016

Vapaan aamun iloja


Koitan olla ajattelematta sitä, että työhönpaluu lähestyy aivan liian nopeasti. Koitan keskittyä siihen, että vielä on monta vapaata aamua, jolloin on aikaa laittaa aamiaista vaikka vain itselleni. 


Aamiaisen jälkeen voisin olla reipas ja silittää suuren pinon servettejä, ottaa käyttöön nekin, joita ei ole raskinut kattaa tahrojen pelossa. Tai kerätä kaapeista pois ne kololaidat lautaset ja mukit, joiden on aika lähteä. Lusikkalaatikon jo siivosinkin. Viiden vuoden bloggaamisen aikana olin kerännyt ainakin 100 aterinta, kaikki vähän sitä sun tätä. Niidenkin on aika jatkaa matkaa CampaKeittiöstä. Hyvää viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin! Näyttää ihanalta tuo nektariinikuppi :)

    VastaaPoista