tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post9222663158216467946..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: MakkarakurssillaSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-49195551517992948692014-04-13T13:50:54.545+03:002014-04-13T13:50:54.545+03:00Kyllä minä niitä pääsin maistamaan ja siksipä juur...Kyllä minä niitä pääsin maistamaan ja siksipä juuri ihmettelin rasvan vähäistä määrää tällä kurssilla. Mutta tekniikka tuli tutuksi ja Saksasta tuotiin justiinsa ehtaa ihraa ja piakkoin pitää päästä kokeilemaan :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-78724563731892595122014-04-13T13:49:38.091+03:002014-04-13T13:49:38.091+03:00Nyt minulla on sellainen makkaratursotinsovitinapp...Nyt minulla on sellainen makkaratursotinsovitinapparaatti, pläskiäkin löytyy, enää vaan suolta tässä kaipailtaisiin! :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-58973308473066739022014-04-12T16:41:19.321+03:002014-04-12T16:41:19.321+03:00Nyt on kyllä ollut eri opettaja teillä. Meidän kur...Nyt on kyllä ollut eri opettaja teillä. Meidän kurssilla laitettiin rasvaa ihan kunnolla ja sen kurssin oppien mukaan oli valmistettu silloin ne Nannan juhlien makkarat. En tiedä, pääsitkö edes maistamaan, mutta eivät päässeet kuiviksi juuri sen tuhdin silavalisän takia.Jonnahttp://www.divaaniblogit.fi/suolaajahunajaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-68994667307674887162014-04-12T08:48:10.796+03:002014-04-12T08:48:10.796+03:00hei, mahtavuutta! jo mä olen raporttia (kateudense...hei, mahtavuutta! jo mä olen raporttia (kateudensekaisella intohimolla!) odottanutkin :-) todella loistavan näköisiä tuotoksia - kyllä minäkin sitten joskus...!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-76221273248247291622014-04-06T06:11:17.299+03:002014-04-06T06:11:17.299+03:00Olisipa ollut hauska, jos olisit tullut sinne eile...Olisipa ollut hauska, jos olisit tullut sinne eilen:) Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-54373533448286980102014-04-06T06:10:30.767+03:002014-04-06T06:10:30.767+03:00Kiitos vinkistä, Aila!Kiitos vinkistä, Aila!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-8172430145074884582014-04-05T20:55:55.654+03:002014-04-05T20:55:55.654+03:00Minäkin katselin tuon kurssin mainosta mutta en ti...Minäkin katselin tuon kurssin mainosta mutta en tietenkään saa itseäni raahattua mihinkään tapahtumaan.<br />Pitäisikin laittaa makkaratalkoot pystyyn. Meillä on lihamylly ja makkaraosa Assistentissa, se toimi ainakin ekalla kerralla hienosti kun kokkasimme ystäviemme kanssa. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-62917442804451252922014-04-05T20:09:46.317+03:002014-04-05T20:09:46.317+03:00Lapsuudesta asti muistan miten ihanalta omatekoine...Lapsuudesta asti muistan miten ihanalta omatekoinen, omasta possusta tehty satakuntalainen ryynimakkara maistui. Possut oli ennen tosi rasvaisia eli kyllä sitä silavaa löytyi.<br />Olen myöhemmin tehnyt reseptin mukaan mutta nykyisin sitä silavaa pitää lisätä kun sianliha on aika rasvatonta.<br />Suolet täytettiin sarven avulla koska ei ollut sellaisia koneita ennen. Olen käyttänyt itse myös sarvea täyttämiseen, hyvin onnistuu.<br />Kotikokki.net sieltä löytyy vanhanaikainen mutta maukas ohje nimeltä satakuntalainen ryynimakkara. Kokeilkaa.<br />Ailahttps://www.blogger.com/profile/00820114631125467821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-41767981002312080662014-04-05T18:01:21.391+03:002014-04-05T18:01:21.391+03:00Kyllä, sitä tarvitaan paljon ja sitten vielä 50% l...Kyllä, sitä tarvitaan paljon ja sitten vielä 50% lisää! :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-25493296800556643492014-04-05T17:54:23.891+03:002014-04-05T17:54:23.891+03:00No niin, mutta sitä silavaa siis tarvitaan!!!!!!No niin, mutta sitä silavaa siis tarvitaan!!!!!!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-60945451046122004022014-04-05T15:57:37.517+03:002014-04-05T15:57:37.517+03:00Tuumin jo hankkia Kitchen Aidiin makkarasovitteen,...Tuumin jo hankkia Kitchen Aidiin makkarasovitteen, en ole vielä varma, mitä tarvitsen, kun lihamylly jo on. .) Oli oikein kivaa ja nimenomaan se, että oli kiva porukka, hyvät tilat ja opetus.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-56765956283172408422014-04-05T15:52:30.446+03:002014-04-05T15:52:30.446+03:00Minäkin kävin Marttojen makkarakurssilla viime vuo...Minäkin kävin Marttojen makkarakurssilla viime vuonna Oulussa ja kokemukset olivat jokseenkin samanlaiset. Ainakin mausteita tulee itsellä lisättyä makkaroihin enemmän kuin ohjeissa yleensä ja rasvan kanssa on tosiaan turha pihtailla. Noissa kursseissa on tosiaan se hyvä puoli, että ainakin pääsee maistamaan useammanlaista versiota kerralla ja voi sitten myöhemmin itse jatkaa mieluisimpien kehittelyä. Plus onhan se porukalla värkkäily aina mukavaa. :)Rommirusinahttps://www.blogger.com/profile/17824854550350991836noreply@blogger.com