tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post8298657062223482927..comments2024-03-18T10:33:49.692+02:00Comments on CampaSimpukka: Soittotunti Big Green Eggillä – karitsanviulu Sari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-35551674884536170522017-04-17T18:10:09.995+03:002017-04-17T18:10:09.995+03:00Teidän soittopelinne oli kyllä vielä mehukkaamman ...Teidän soittopelinne oli kyllä vielä mehukkaamman näköinen! Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-60353247341290245272017-04-17T10:16:12.452+03:002017-04-17T10:16:12.452+03:00Just, mä en ollut moista hoksannut lainkaan. Kuulo...Just, mä en ollut moista hoksannut lainkaan. Kuulostaa kätevälle! :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-52257514288412636892017-04-16T07:58:07.183+03:002017-04-16T07:58:07.183+03:00Kirjoita ihmeessä, kaikki tieto on hyvästä. Harmi ...Kirjoita ihmeessä, kaikki tieto on hyvästä. Harmi muuten, ettei TOP-100 ruokasivustossa ole enää hakua. Sillä oli hyvä metsästää kotimaisista blogeista tietoa ravintoloista, tekniikoista jne. Siis kohdennetummin kuin googlaamalla, vaikka sieltä kai sekin otti tietonsa, minä näistä mitään ymmärrä.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-46977148793963504642017-04-16T07:55:25.201+03:002017-04-16T07:55:25.201+03:00Ei se niin helpolla kuiva, just mietin että kirjoi...Ei se niin helpolla kuiva, just mietin että kirjoittaisin ehkä siitä jutun, mutta katsotaan. Ei siinä ole muuta kuin että jos paistaa korkeammassa lämmössä, tarpeeksi matala sisälämpö on entistä olennaisempaa. Korkeammassa lämmössä paistettu liha nousee enemmän lepovaiheessa kuin matalammassa paistettu. Lisäksi tietty pinta saattaa paahtua enempi. Mutta Egg etenkin on niin tiivis, että se pitää hyvin kosteuden korkeammassakin lämmössä eikä liha kuiva niin helposti. Kuten sanoin, hyvälle näyttää! :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-25589884798737571972017-04-16T07:28:25.265+03:002017-04-16T07:28:25.265+03:00Ihan sitä samaa mietittiin, liian myöhään tietty! ...Ihan sitä samaa mietittiin, liian myöhään tietty! :D Otan pois tuon ylemmän tyhjentämäsi kommentin jämän. Mietittiin myös tuota, pitäisikö olla pienempi lämpö, mutta onneksi emme onnistuneet kuivattamaan viulua.<br />Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-79353457671994024552017-04-16T07:18:57.019+03:002017-04-16T07:18:57.019+03:00Oltiin ihan samoissa puuhissa :) Vinkkinä muuten e...Oltiin ihan samoissa puuhissa :) Vinkkinä muuten että kannattaa laittaa tuon tulikilven päälle foliopala, helpottaa siivoamista kun valumat tippuu sille :) Lämmöissä meillä oli joku 150C eikä laitettu savupuuta. Sisälämpö kans 63. Ja näyttää hyvälle. Pakko oli korjata typo :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.com