tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post8181521188849881252..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Scotch eggs und hasselbackspotatisSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-46339286438667490342011-12-14T20:17:17.787+02:002011-12-14T20:17:17.787+02:00Äitini vinkki oli tulitikun sijaan suolan käyttö. ...Äitini vinkki oli tulitikun sijaan suolan käyttö. Hyvin toimii sekin. Voisikin tehdä noita pottuja, kyllä ne vielä 80-luvulla oli ihan gurmeeta. Hienointa, mitä kodin keittokirja tiesi ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-74714576291918785592011-12-14T16:29:29.602+02:002011-12-14T16:29:29.602+02:00Hiidenuhma: Mitä? Eikö muka ole gurmeeta? :)) No, ...Hiidenuhma: Mitä? Eikö muka ole gurmeeta? :)) No, ei taida olla:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-49694991664900392842011-12-14T12:16:43.593+02:002011-12-14T12:16:43.593+02:00Minun on tarkoitus tehdä noita skottimunia siskonm...Minun on tarkoitus tehdä noita skottimunia siskonmakkaraan käärittynä. Näin reseptin <a href="http://karppausjaperhe.blogspot.com/2011/12/skottimunia-kasviksilla.html" rel="nofollow">täällä</a> . <br /><br />Hauska idea sinällään kääräista lihaisa taikina kananmunien ympärille. Okei, ei gurmeeta, mutta minusta aika veikeitä.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-88940238901756112752011-12-14T06:43:32.941+02:002011-12-14T06:43:32.941+02:00Nanna: Tuo on totta, ruoassa oli kyllä joku mennei...Nanna: Tuo on totta, ruoassa oli kyllä joku menneisyyden kaiku! Ei vähiten presentaatiossa:))<br /><br />luimupupu: Lihalintu, tähän pitää tutustua paremmin:)<br /><br />Ankerias: Hauska kuulla, että jonkun lapsuudessa näitä on Suomessakin syöty, minulle olivat ihan vierautta ennen sitä telkkaohjelmaa.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-32832465331261074132011-12-13T23:24:51.197+02:002011-12-13T23:24:51.197+02:00Nuo skottilaiset munat kuuluu mun lapsuudenherkkui...Nuo skottilaiset munat kuuluu mun lapsuudenherkkuihin. Äiti niitä aina laittoi. Olin ihan unohtanut ne. Ja nyt tässä ois ohje. Pitääkin tehdä! Tuli niin nostalginen fiilis.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-16244307249480759742011-12-13T23:03:41.005+02:002011-12-13T23:03:41.005+02:00Schön!
Onpas iloisen näköinen ruoka! Tuohan on oik...Schön!<br />Onpas iloisen näköinen ruoka! Tuohan on oikeaa lihalintua - täällä yksi perinne-eväs on lihalinnut, <a href="http://www.kulinarischeserbe.ch/product.aspx?id=391" rel="nofollow">Fleischvögel</a>, naudanplätzliä, josta tehdään linnun näköinen paketti, pieni Päckli, jossa on täytteenä Speckiä, persiljaa, sipulia ja vaaleaa leipää. Toteutus vaihtelee tietysti alueittain.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-57714183258498809382011-12-13T22:29:43.305+02:002011-12-13T22:29:43.305+02:00Taas (epä)kätevä emäntä oppi uuden niksin. Tai oik...Taas (epä)kätevä emäntä oppi uuden niksin. Tai oikiasti kaksi, mutta Noita perunoita ajattelin itseasiassa juuri eilen, etten ole tehnyt viimeiseen 10 vuoteen ainakaan, joten vois pikkuhiljaa taas vääntää. Ja nyt siis kokonaisia vinkkisi ansiosta, ei Hasselbackan perunan puolikkaita....<br /><br />Joo, ja täälä muuten tosiaan tutkitaan nyt silma tarkkana sun ruokakuvia(ei arvostella, sillä mikä minä olen arvostelemaan! :D)mutta tarkasti seurataan ja otetaan opiksi. Nyt täytyy kyllä sanoa, (huom. en arvostele...) että tämän postauksen kuva on tunnelmaltaan suoraan kuin jostain 70-luvun kokkausopuksesta! Mielleyhtymä syntyy ehkä kuitenkin enmmänkin valitun ruokalajin johdosta?Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-52377809892873477362011-12-13T18:37:17.941+02:002011-12-13T18:37:17.941+02:00Saima: No ei se oikein ollut, kuvaushetki on usein...Saima: No ei se oikein ollut, kuvaushetki on usein niin kiireinen, tai tuntuu siltä, että unohdan mitä olen lukenut.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-76350302501910763112011-12-13T18:13:42.875+02:002011-12-13T18:13:42.875+02:00Hyvä tuo tulitikkuvinkki - nyt kun sen vielä muist...Hyvä tuo tulitikkuvinkki - nyt kun sen vielä muistaisi ennen kuin vahinko on jo tapahtunut...<br /><br />Oliko tämä kuva nyt oppien mukainen? ;) Ainakin näyttää hyvältä.Saimahttps://www.blogger.com/profile/06857945625044223435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-73942293704023472132011-12-13T17:56:14.416+02:002011-12-13T17:56:14.416+02:00Maria: Monessa ruokaohjelmassa kokit viiltävät nii...Maria: Monessa ruokaohjelmassa kokit viiltävät niitä tuoremakkaroita halki ja käyttävät sen massan ruoanlaittoon, ajattelin että se olisi jotenkin vielä eri asia, kuin meikäläinen (tai heikäläinenkin) mureketaikina:) Tai sama, mutta eri. Kun meillä ei siis sellaisia raakamakkaroita juuri ole kaupan, täälläpäin ainakaan.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-5843345412037920372011-12-13T17:50:35.745+02:002011-12-13T17:50:35.745+02:00Makkarataikina on itse asiassa just sitä, mureketa...Makkarataikina on itse asiassa just sitä, mureketaikinaa. Mun täytyy kans kokeilla tuota tulitikkujuttua. Robin laittaa aina suolaa samaan tarkoitukseen. Tuo 20 minuutin haudutus täytyy tietysti myös kokeilla. Pähkinämäen perunoita voi viillellä myös leikkulaudan vieressä, niin että veitsi on laudalla. Näytti K-kaupan Väiski kun kävi rollaattorin kanssa mun ruokakurssilla.Marianoreply@blogger.com