tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post6427546699399176117..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Ghee - intialainen kirkastettu voiSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-57846360790107987782012-03-10T11:34:36.629+02:002012-03-10T11:34:36.629+02:00Hippu: Kiitos vinkeistä. Luulen, että tässä tulee ...Hippu: Kiitos vinkeistä. Luulen, että tässä tulee kyllä vähän enemmänkin innostuttua intialaisesta ruoasta, niin kiehtovalta se vaikuttaa, kun blogiasi lukee!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-6990451485534093942012-03-10T09:57:47.659+02:002012-03-10T09:57:47.659+02:00Ihanaa, että onnistuit gheen teossa ja että tykkää...Ihanaa, että onnistuit gheen teossa ja että tykkäät siitä! En kyllä pidä itseäni minään ghee-tietäjänä, hihii. <br /><br />Minä olen käyttänyt gheetä aika paljon esim. intialaisissa kanaruoissa ja sitten linssiruoissa, kun olen tehnyt linssien päälle mausteseoksen, tadkan. Pastaankin olen joskus gheetä laittanut, ja hyvää oli. Jos innostut tekemään intialaisia makeisia, niin niihin tuo tekemäsi ghee uppoaa hyvin äkkiä. ;-) Ja ihan parasta pikaruokaa (tosin ei mitään karppaajien herkkua) on sekoittaa riisin joukkoon gheetä ja syödä sen kanssa jotain mausteista intialaista pikkelssiä. :-)<br /><br />Aika hyvän käyttötavan olit gheelle keksinyt; minä ainakin söisin nuo fudget alta aikayksikön. :-)Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-30727184023198180352012-03-06T23:40:34.055+02:002012-03-06T23:40:34.055+02:00Limoncellot on juotukin jo:) Oli todella hyvää, pi...Limoncellot on juotukin jo:) Oli todella hyvää, pitäisi tehdä uusi satsi taas. Siitä tuli heti meidän suosikki. Suolasitruunoita taas en ole vielä saanut aikaiseksi, mutta kovasti meinaan niitä myös. Katselen ehkä ensin mitä kaikkea keksit niistä.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-35565927946576695082012-03-06T23:19:29.791+02:002012-03-06T23:19:29.791+02:00Ankerias: Hauskaa, että sinäkin sait sen toffee-ef...Ankerias: Hauskaa, että sinäkin sait sen toffee-efektin aikaan! Pyörittelin tänään sitä suolasitruunapurkkiani, sekin on tekeytynyt jo aika pitkään eikä näy hometta, mahtaako sekin onnistua?:)) Pitää vaan ruveta löytämään käyttöä näille kokeilujen tuloksille. Limoncello on helppo homma, senkun lipittelee menemään. Teitkö sinä muuten sitäkin? Vai muistanko väärin?Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-19641966141866867342012-03-06T23:04:59.987+02:002012-03-06T23:04:59.987+02:00Oli pakko kanssa kokeilla heti, kun olin lukenut t...Oli pakko kanssa kokeilla heti, kun olin lukenut tämän, ja nyt on pieni pukillinen gheetä jäähtymässä. Minäkään en oikein tiedä mitä sillä nyt sitten tekisin:) Aion säilyttää sitä tuossa huoneenlämmössä. Tässähän ei kohta tarvii jääkaappia mihinkään, kun opettelee näitä intilaisia jekkuja. Niin ja tuoksu tosiaan on ihana:)Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-44996959979793389472012-03-06T13:37:01.415+02:002012-03-06T13:37:01.415+02:00Saima: Kappas ketaletta, tuollaisen löysit! Se on ...Saima: Kappas ketaletta, tuollaisen löysit! Se on sitten varmaan jotain mangolassia sitten opeteltava tekemään! Käyn muuten nuuhkimassa tuolla gheepurkillani, siinä on ihana vieno toffeen tuoksu, eikä se näytä enää virtsanäytteeltä, kun voi on jähmettynyt lusikoitavaksi.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-27766411500076648072012-03-06T13:30:57.535+02:002012-03-06T13:30:57.535+02:00Kuulkaas kuulkaas, Tour de India alkaa 25.3.
http...Kuulkaas kuulkaas, Tour de India alkaa 25.3.<br /><br />http://www.tourdeindia.asia/<br /><br />Nam nam!Saimahttps://www.blogger.com/profile/06857945625044223435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-91796695132063154712012-03-05T21:50:44.743+02:002012-03-05T21:50:44.743+02:00Nanna: Hih, sellainen pyöräkisa olisi kyllä ihan v...Nanna: Hih, sellainen pyöräkisa olisi kyllä ihan varmasti pakko seurata:))Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-4697421469446271082012-03-05T21:46:32.923+02:002012-03-05T21:46:32.923+02:00Ai kun mäkin aloin jo jännittää, että tuliko sitä ...Ai kun mäkin aloin jo jännittää, että tuliko sitä toffeenhajua, varmaan ihanaa kun "varmistui".<br />Oisko sielä Intias tulos mitään Bollywood Bicycle Turnee, niin saatais kunnon Intiakokkauspläjäys ;)Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-90194481312057248482012-03-05T21:25:15.558+02:002012-03-05T21:25:15.558+02:00Kotiharmi: Näin se varmaan on:) Minäkin tykkään in...Kotiharmi: Näin se varmaan on:) Minäkin tykkään intialaista ruokaa syödä, mutten yhtään osaa sitä tehdä, vielä!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-12767178484519072192012-03-05T21:01:09.678+02:002012-03-05T21:01:09.678+02:00Kyllä sun on nyt ihan pakko ryhtyä intiaruuan teko...Kyllä sun on nyt ihan pakko ryhtyä intiaruuan tekoon :) Kohta teillä tuoksuu ihan mahtavalle! Minä olen tosi vähän tehnyt intialaista, mutta syön sitä kyllä ravintolassa oikein mielelläni.Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.com