tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post2812270950160549820..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Kolmen päivän projekti - ruisleipäSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-64324783496251625972011-08-01T18:40:00.001+03:002011-08-01T18:40:00.001+03:00sauvajyvänen: leipomisessa on muutenkin jotain muk...sauvajyvänen: leipomisessa on muutenkin jotain mukavan rauhoittavaa, siihen ei kiire sovi sitten ollenkaan!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-24925280911334447382011-08-01T18:22:06.199+03:002011-08-01T18:22:06.199+03:00Onpa ihana kuvaus ruisleivän teosta. Pitääkin taas...Onpa ihana kuvaus ruisleivän teosta. Pitääkin taas kaivaa juuri pakastimen kätköistä ja alkaa leipoa ruisleipää, tai ainakin kun helteet vähän helpottaa.<br /><br />Kirjallisuuden hienoin kuvaus ruisleivän teosta löytyy muuten Sirpa Kähkösen Neidonkenkä-kirjasta. Kyynel silmässä sitä sai lukea, niin hienosti kuvattu.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-61572835435960418762011-08-01T09:06:30.078+03:002011-08-01T09:06:30.078+03:00luimupupu: kiitos vinkistä, pitääpä ottaa hankinta...luimupupu: kiitos vinkistä, pitääpä ottaa hankintaan!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-90422638295325517622011-08-01T08:57:50.878+03:002011-08-01T08:57:50.878+03:00Paviljongin joulumarkkinoilta monta vuotta sitten ...Paviljongin joulumarkkinoilta monta vuotta sitten Itä-Suomalaiselta myyjältä, joka myi omia tuotteitaan. Tulikivellä saattaa olla jonkinlaisia, netistä saa ainakin länsinaapurista, http://www.bagarenochkocken.se/shop/?cat_id=368Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-68991149624490700212011-08-01T07:06:05.872+03:002011-08-01T07:06:05.872+03:00luimupupu: Mistä olette hommanneet sen leivinkiven...luimupupu: Mistä olette hommanneet sen leivinkiven? Muistan nähneeni sellaisen Eiringillä Helsingissä, mutta olin silloin jalkaisin liikenteessä, joten en sellaista ottanut kainalossani kannettavaksi:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-9790318285227549082011-07-31T22:24:24.320+03:002011-07-31T22:24:24.320+03:00Niin, ei meilläkään leivinuunia ole kuin haaveissa...Niin, ei meilläkään leivinuunia ole kuin haaveissa. Tuo kivi on pellin kokoinen vuolukivi, joka lämmitetään ensin uunissa ja sitten leivät paistetaan sen päällä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-60909569142249923832011-07-31T22:12:03.523+03:002011-07-31T22:12:03.523+03:00luimupupu: olisi mukava päästä leivinuunia kokeile...luimupupu: olisi mukava päästä leivinuunia kokeilemaan ruisleivän paistamisessa, mutta sähköuuniin on toistaiseksi tyytyminen. Kovin usein en viitsi ruisleipää leipoa, juuri tuon usemman päivän keston vuoksi, mutta toisinaan sentään. Ja kun äiti käy pohjoisesta, hänellä on yleensä palikka tai kaksi sitä omaa parasta leipäänsä mukana:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-50254797615294111862011-07-31T21:53:03.066+03:002011-07-31T21:53:03.066+03:00Mielenkiintoinen projekti. Meilläkin leivotaan läh...Mielenkiintoinen projekti. Meilläkin leivotaan lähes kaikki leipä itse, mutta juurta ei ole käytetty, on siitä kyllä ollut puhetta ties kuinka monta kertaa. <br />Leivinkivi tekee ainakin vaaleisiin ja rouheisiin leipiin mukavan rapean paistopinnan.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-41257732996052729722011-07-31T17:25:37.467+03:002011-07-31T17:25:37.467+03:00Leivistä tuli tällä kertaa aika tiiviitä, ehkä vie...Leivistä tuli tällä kertaa aika tiiviitä, ehkä vielä vartti uunissa olisi ollut tarpeen. Mutta maku oli hyvin rukiinen ja syvä, ei se muuta paljon tarvi kuin sipaisun voita päälle. Kerro sitten kuinka onnistuit. Minulla on joskus ollut sellainen ongelma, että leipätaikinassa ja valmiissa leivässä on ollut tupakanhajua, siis polttamattoman tupakan hajua, enkä ole keksinyt mistä sellainen aromi tulisi. Mutta nyt ei sitä ollut.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-35916184198535968502011-07-31T17:20:00.748+03:002011-07-31T17:20:00.748+03:00Hieno ja tosi mielenkiintoinen artikkeli. Luin sen...Hieno ja tosi mielenkiintoinen artikkeli. Luin sen monta kertaa läpi. Laitankin nyt heti huomenna oman hapattimen alulle. Pakko kanssa kokeilla tätä täysrukiisen tekoa.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.com