tiistai 29. toukokuuta 2018

Avokadolla ylennetty caprese

Luin aamulla 52 Weeks of Deliciousness-blogista houkuttelevan näköisestä tomaatti-mozzarellasalaatista, joka oli nostettu ylempiin sfääreihin avokadolla. Anne mainitsi ohjeen olevan samankaltainen kuin Jennin ja Saaran Brunssikirjassa oleva. Minun kappaleeni tuota kaunista kirjaa on kotona, mutta osasin minä Annenkin neuvoin toteuttaa tämän kauniin salaatin päivällisellemme äidin luona. 

Avokadolla ylennetty caprese neljälle

  • 3 tomaattia
  • 1 pallo buffalomozzarellaa
  • 1 avokado
  • sitruunamehua
  • balsamicoa
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • basilikaa
Leikkaa kuorestaan koverretut avokadonpuolikkaat, mozzarella ja tomaatit viipaleiksi ja asettele niitä vuoronperään tarjoiluastiaan. Lisää keskelle basilikaa ja mausta kauneus balsamicolla, sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti