keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Teinkö vahingossa jotain terveellistä?

Keittiön tasolla oli kolme banaania, jotka jo vaativat joko käyttöä tai päiviltä päästämistä. En oikein ole innostunut banaanileivonnaisista, niistä tulee usein ylimakeita, tai jotenkin tunkkaisia. Smoothiessa banaani on omiaan. 

Kannullinen söpönväristä smoothieta

  • 250 g maitorahkaa
  • 3 kypsää banaania
  • 2,5 dl mansikkaviipaleita pakastimesta
  • 2 dl jäisiä mustikoita
  • 1 rkl vaahterasiirappia
Kaikki vaan tehosekoittimeen ja painetaan nappia. Herkku on valmis hetkessä, siirappi oli kyllä tarpeeton, sillä banaaneissa oli makeutta yllin kyllin. Join heti ison lasillisen tuota sakeaa juomaa ja loput laitoin jääkaappiin viilenemään. Siitä sai hauskat mustikkaviikset, kun en jaksanut pillin kanssa pelleillä.


8 kommenttia:

  1. Terveisiä Saksasta, just tällaisia juttuja rupean tekemään kaikkien saksalaisten herkkujen jälkeen..

    VastaaPoista
  2. Smoothie on aina hyvää. Riitan mokkapalojen jälkeen olen muuttanut mieleni banaanileivonnaisista. Banaanicrumble vahvistettuna mangolla tai ananaksella on myös hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, ne Riitan mokkapalat! No, nyt ei ole yhtään banaania talossa!

      Poista
  3. Mahtavan väristä tuo smoothie!

    VastaaPoista
  4. Aina välillä on hyvä tehdä vahingossa jotain terveellistä, jaksaa sitten taas herkutella :). Smoothiet on kyllä käteviä pakkanen tyhjäksi ennen kesää operaatiossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo olikin sitten viimeinen mitä tässä taloudessa on kokattu toistaiseksi :) Kauhia flunssa on vaivannut koko porukkaa, eikä mitään jaksa eikä mikään maistu. Tänään pitäisi jotain kehitellä, jos jo saisi syötyä. Vaikka toinen smoothie. :D

      Poista