tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post8222162157296672578..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Nigella ja 40 valkosipulinkynttäSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-46177505672766636122013-01-07T10:00:05.836+02:002013-01-07T10:00:05.836+02:00Joo, mutta sormuksia taitaa olla vähän vähemmän ny...Joo, mutta sormuksia taitaa olla vähän vähemmän nykyään :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-69259552358087435792013-01-07T08:16:24.589+02:002013-01-07T08:16:24.589+02:00Tää ei voi olla muuta kuin hyvää, pakko testata mi...Tää ei voi olla muuta kuin hyvää, pakko testata mitä pikimmiten. Nigella on super, mutta niuho toivoisi, että se pitäisi hiuksiaan kiinni kokatessaan... ;-)Riittahttp://masutoaitemu.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-15167595843274272172013-01-06T16:58:32.000+02:002013-01-06T16:58:32.000+02:00Joo, ei täällä kyllä moista tällinkiä näy, ei aamu...Joo, ei täällä kyllä moista tällinkiä näy, ei aamulla, eikä illalla :D Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-12440285914319762142013-01-06T16:51:15.249+02:002013-01-06T16:51:15.249+02:00Nigella epäilemättä on saanut miehetkin innostumaa...Nigella epäilemättä on saanut miehetkin innostumaan ruokaohjelmista ;)<br />Mä olen ollut Nigella-fani siitä lähtien kun hänet ensimmäisen kerran telkussa näin. Joskin se näytelty kotielämä välillä vähän häiritsee, nousta ny aamulla sängystä täydessä tällingissä. Mutta Nigella on ihanan naisellinen, monet kokeilemistani ohjeista toimivia ja kiva nähdä telkussa toinen samanmoinen taikinakulhon nuolija kuin itsekin olen.Annahttps://www.blogger.com/profile/12424181484072518284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-75779046900548571732013-01-06T10:17:47.078+02:002013-01-06T10:17:47.078+02:00Meillä perheen poikalapset pieninä olivat aivan lu...Meillä perheen poikalapset pieninä olivat aivan lumoutuneita, kun Nigella kokkasi telkkarissa, huokaisivat, että äiti taas se kaunis täti tekee ruokaa :D Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-33453195830719746372013-01-06T10:09:03.324+02:002013-01-06T10:09:03.324+02:00Jesss! Kiva, kun löytyy muitakin, joiden mielestä ...Jesss! Kiva, kun löytyy muitakin, joiden mielestä valkosipulia tai Nigellaa ei ole koskaan liikaa. Itse tykkään käyttää yksikyntistä valkosipulia, yleensä raastan sen tai pilkon veitsellä, enkä koskaan puristele. Olen joskus tehnyt tuota 40 valkosipulin kanaa, siis broileria ja hyvää tuli. Ja mitä Nigellaan tulee, hän on loistava! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-80662707450617982292013-01-06T07:22:48.219+02:002013-01-06T07:22:48.219+02:00Alkuun hyvä spurtti ja siitä se sitten lässähtää! ...Alkuun hyvä spurtti ja siitä se sitten lässähtää! Eiku... :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-58454816442895245262013-01-06T07:22:08.524+02:002013-01-06T07:22:08.524+02:00Minäkin olen lopulta oppinut, ettei mitään puristi...Minäkin olen lopulta oppinut, ettei mitään puristimia käytetä!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-45268961767512479722013-01-06T06:55:52.331+02:002013-01-06T06:55:52.331+02:00Hirmuinen vauhti sulla päällä tässä haasteessa.. E...Hirmuinen vauhti sulla päällä tässä haasteessa.. Ei meinaa tällainen hitaanpuoleinen pysyä perässä! <br />En ole 40 valkosipulin reseptejä kokeillut, vaikka niitä aina välillä putkahtelee vastaan. Meillä valkosipulia kuluu aika paljon, mutta tämä on kokeilematta..Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-28342564178802371352013-01-05T21:49:43.059+02:002013-01-05T21:49:43.059+02:00Valkosipulia on harvoin liikaa (paitsi jos joku me...Valkosipulia on harvoin liikaa (paitsi jos joku menee tuhoamaan sen puristimella!!!) Me olemme tehneet 40 kynnen valkosipulikanaa kokonaisesta linnusta ranskalaisten ohjeella. Hyvää.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-84779743061120432472013-01-05T21:09:10.871+02:002013-01-05T21:09:10.871+02:00Salaleivät :D Salaleivät :D Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-40862507606344413172013-01-05T20:36:09.554+02:002013-01-05T20:36:09.554+02:00Meillä syödään tosi paljon valkosipulia, on se vaa...Meillä syödään tosi paljon valkosipulia, on se vaan niin hyvää. Meillä tehdään mm. salaleipiä: ruisleipää, margariinia, raakaa valkosipulia ohuina siivuina, kinkkua, juustoa ja tomaattiviipaleita. Salaosuus on siinä, kun ne valkosipulisiivut ovat kaiken alla piilossa :)<br /><br />Minä haudutan monesti uunissa ihan kokonaisen valkosipulin. Leikkaan siitä hatun pois, lirautan vähän öljyä sisään ja nostan hatun päälle. Sitten uuniin muhimaan, joskus foliossa, joskus ilman. Tulee taivaallista! Ja mainiota keittoa myös.Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-53319262492296137072013-01-05T20:03:28.694+02:002013-01-05T20:03:28.694+02:00Kahteen kiloon vuodessa en taida kyllä päästä:) Os...Kahteen kiloon vuodessa en taida kyllä päästä:) Ostan syksyisin kotimaisen valkosipuliletin markkinoilta ja sillä mennään niin kauan kuin siitä riittää. Viime syksynä taisi olla huono kausi takana, luvattoman monta huonoa on ollut letissä mukana. Saman olen kiinalaisista huomannut. Tykkäisin kyllä niistä yksikyntisistä, mutta niitä ei taida muuten paljon olla, kuin kiinalaisia. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-24347008858926052122013-01-05T20:01:22.385+02:002013-01-05T20:01:22.385+02:00Joo, osaa hän välillä olla aika, miten sen sanoisi...Joo, osaa hän välillä olla aika, miten sen sanoisi, mielevä :D Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-68981524576615379882013-01-05T19:59:55.142+02:002013-01-05T19:59:55.142+02:00Jaa että Nigella... Minulla on tämä harrastus viel...Jaa että Nigella... Minulla on tämä harrastus vielä sen verran alullaan, että aivan outo nimi minulle - kuten käytännössä kaikki muutkin huippukokit. Vaan tuosta kuvaamastasi Nigellan asenteesta löysin jotain itselleni hyvin tuttua.<br /><br />Hauska tuo sinun haasteesi. Minulla on keittiön keittokirjahyllyssä sellainen metrin pätkä, josta löytyvät kaikki parhaimmat keittokirjani kuin myös uusimmat. Kun suunnittelen viikon ruokalistaa, otan vasemmalta kirjan ja etsin siitä reseptin, jota en ole vielä kokeillut. Kun ruoka sitten on valmistettu, laitan reseptin kohdalle ruksin ja kirjan hyllyyn oikealle. Näin ne kiertävät tasaisesti!<br /><br />Ja mitä tulee valkosipuliin, niin niitä käytän pari kiloa vuodessa. On todella iso merkitys sillä, mitä valkosipuleita käyttää. Kaupan kiinalaiset ovat luvalla sanottuna kuivia. Itse käytän tuossa lähellä kasvatettuja kotimaisia ja ovat kaupan sipuleihin verrattuna aivan eri maailmasta. Niin paljon mehukkaampia ja maukkaampia.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-29319278692777997102013-01-05T19:40:21.734+02:002013-01-05T19:40:21.734+02:00Minäkin pidän Nigellasta vaikka tietyt maneerinsa ...Minäkin pidän Nigellasta vaikka tietyt maneerinsa välillä telkkarissa hiukan ärsyttävätkin :)<br /><br />Tämä on resepti, jota olen suunnitellut kyseisestä kirjasta kokeilevani monen monta kertaa, mutta aina on väliin (siis ruokapöytään) tullutkin jotain muuta. Nyt taitaa kyllä olla pakko pistää toimeksi. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-46970476405617526462013-01-05T18:45:30.649+02:002013-01-05T18:45:30.649+02:00Kiitos. Ei ollut liikaa kynsiä, ei sinne päinkään!...Kiitos. Ei ollut liikaa kynsiä, ei sinne päinkään! Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-74768757175701942252013-01-05T18:45:00.525+02:002013-01-05T18:45:00.525+02:00Nigella ei tosiaan pingota :DNigella ei tosiaan pingota :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-57123018323166707112013-01-05T18:26:50.753+02:002013-01-05T18:26:50.753+02:00Herkullisen kuuloinen resepti. Ja kuvailit kyllä N...Herkullisen kuuloinen resepti. Ja kuvailit kyllä Nigellaa niin hauskasti ja osuvasti!sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-67944593271819542952013-01-05T17:29:00.170+02:002013-01-05T17:29:00.170+02:00Minäkin pidän Nigellasta;hänen persoonastaan ja ta...Minäkin pidän Nigellasta;hänen persoonastaan ja tavastaan laittaa mutkatonta ruokaa:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com