tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post7245859918041695787..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Kotitekoista jäätelöäSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-34835277434195673272011-12-30T20:00:44.985+02:002011-12-30T20:00:44.985+02:00suolaajahunajaa:Muistaakseni kyseinen välitysfirma...suolaajahunajaa:Muistaakseni kyseinen välitysfirma on lopettanut sittemmin, en tiedä mistä kannattaa nykyään ja onko jo Suomen hinnatkin kilpailukykyisiä.<br /><br />Hiidenuhma: Kiitos kummipojan puolesta lahjasta, on jo käytetty kemian kirjaan:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-21014114626486077112011-12-30T18:44:40.727+02:002011-12-30T18:44:40.727+02:00Mistä tilasit koneesi? Voi käydä virtuaalihipelöim...Mistä tilasit koneesi? Voi käydä virtuaalihipelöimässä ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-76225258041063062772011-12-30T18:36:44.108+02:002011-12-30T18:36:44.108+02:00Vaniljajätski on ihaninta mitä on! Vaniljasta viel...Vaniljajätski on ihaninta mitä on! Vaniljasta vielä: olen käyttänyt vaniljatankoja jätskin tekoon, kuten luimupupu opastaa. Nyttemmin olen laiskuuttani varmankin, ihastunut Bourbon vaniljajauheeseen - se on valmista, pelkkää valmiiksi raaputettua, ihanaa vaniljaa. Nam.<br /><br />Niin ja minäkin KA-kade ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-21233286116149631562011-12-30T15:15:51.511+02:002011-12-30T15:15:51.511+02:00suolaajahunajaa: Olen melkein itsellenikin kade tu...suolaajahunajaa: Olen melkein itsellenikin kade tuosta KA:sta, sitä pitää hivellä ohimennen ja se on varmasti ylivoimaisesti pölyttömin paikka taloudessamme, olen sitä koko ajan pyyhkimässä:) Otimme riskin ja tilasimme sen jokunen vuosi sitten ulkomailta, on kannattanut. Lihamylly lisäosana on myös ollut kiva, tosin harvoin käytettynä.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-24999100808655883992011-12-30T15:12:29.443+02:002011-12-30T15:12:29.443+02:00Täällä toinen KA-kade. Odotan sitä aikaa, jolloin ...Täällä toinen KA-kade. Odotan sitä aikaa, jolloin meillä on isompi keittiö.<br /><br />Seurailen näitä jäätelöreseptejä nyt tiukasti, koska uudehko kone odottaa neitsytmatkaansa. Ja ei, ei missään tapauksessa suklaata, mutta muut sattumat sopivat sitäkin paremmin ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-69704747423986455852011-12-30T08:25:18.098+02:002011-12-30T08:25:18.098+02:00Tusla: Minulla on Ruotsista ostettua vaniljaa, san...Tusla: Minulla on Ruotsista ostettua vaniljaa, sanon sitä inkkarivaniljaksi, koska paketissa on intiaanin kuva, miten saa nykyaikana ollakin... Mutta eilen käytin sellaista vaniljatahnaa, joka oli pumppupullossa. Tangoista en jostain syystä muka jaksanut alkaa nyperrellä siemeniä. Minulla on tekeillä vanilla extractia, josta postaus joskus ensi vuonna, kunhan se aikansa ässehtii (Kulinaarimurulasta oppimani sana).<br /><br />luimupupu: italialaisesta jäätelökoneesta olen haaveillut, mutta olisi varmaan aika tyyristä jäätelöä pitkän aikaa, tai sitten pitäisi aivan hullaantua jätskiin ja tehdä sitä ihan koko ajan:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-41297930204004716612011-12-29T23:55:30.762+02:002011-12-29T23:55:30.762+02:00Itse tehty vaniljajätski on niin hyvää. Olemme jo ...Itse tehty vaniljajätski on niin hyvää. Olemme jo pitkään suunnitelleet kunnollisen jätskikoneen hankkimista mutta sille ei oikein ole tilaa, niinpä väsäämme aina silloin tällöin jätskiä ja sorbettia vanhalla muovisella DeLonghilla.<br /><br />Kannattaa laittaa vaniljaksi vaniljatangon sisusta ja uittaa kuoria kuumennettavassa maidossa. Meillä tehdään maitoisempaa jätskiä <a href="http://luimupupu.wordpress.com/2011/08/05/synttarikonferenssi-ja-kyyttojatskin-valmistelua/" rel="nofollow">italialaisten ohjeella</a>.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-53367543414047680862011-12-29T23:51:47.652+02:002011-12-29T23:51:47.652+02:00Itse tehty jäätelö on mulle niin parhautta. Kadehd...Itse tehty jäätelö on mulle niin parhautta. Kadehdin niin tota KA:ta!<br /><br />Kannattaa muuten kokeille vaniljajauhetta. Täältä sitä saa ainakin isoimmista ja valveutuneimmista ruokakapoista ihan sieltä maustehyllyistä tai leivontamaustehylystä.Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-36870620564467819662011-12-29T22:06:26.572+02:002011-12-29T22:06:26.572+02:00Nanna: termi sopii myös suklaaseen, pahinta roskas...Nanna: termi sopii myös suklaaseen, pahinta roskasuklaata on Toblerone:))Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-66553674395862858902011-12-29T22:04:36.804+02:002011-12-29T22:04:36.804+02:00Ihana uusi termin lanseeraus; roskajäätelö! ;) Ilm...Ihana uusi termin lanseeraus; roskajäätelö! ;) Ilmeisesti minä oon just sitten roskajäätelön ystävä.(jätskissä oitää olla sattumia, hippuja, rouheita ja muruja)<br /><br />Jäätelönteko on kokonaan kokematta, jotakin sorbettia oon joskus itse sekoitellut.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com