tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post1789709581775864559..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Uunitettu camembertSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-14950966984897109322012-07-06T11:55:24.897+03:002012-07-06T11:55:24.897+03:00Oi oi oi oi mikä juusto! Ihan vesi herahti kielell...Oi oi oi oi mikä juusto! Ihan vesi herahti kielelle. Samoin tunnelmin luin äsken myös mansikkavaahto-postaustasi. :PSaimahttps://www.blogger.com/profile/06857945625044223435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-13457774820060013842012-07-05T21:02:02.647+03:002012-07-05T21:02:02.647+03:00pinea: oli kyllä seuraava päivä sellainen olo, ett...pinea: oli kyllä seuraava päivä sellainen olo, että valkosipulia tosiaan on ilmassa:) Hassua, miten sitä ei itse haista, vaikka muut kaukaa tietävät, mitä on tullut syötyä:) Seuraavalla kerralla valkosipulia hieman maltillisemmin.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-79243817586295911902012-07-05T20:57:23.131+03:002012-07-05T20:57:23.131+03:00Näyttää niin herkulliselta. Meillä on vähän samaan...Näyttää niin herkulliselta. Meillä on vähän samaan tapaan tehty sitä Luimumupupun mainitsemaa talvijuustoa eli Mont d'Oria (ja nautittu patongin ja leikkeleiden kera). Mutta talvea odotellessa voisikin kokeilla vaihteeksi camembertia!pineahttp://kirjeitakeittiosta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-52293290031268055852012-07-04T13:42:55.601+03:002012-07-04T13:42:55.601+03:00Heleen: Näin muuten tuollaisen toteutuksen jossain...Heleen: Näin muuten tuollaisen toteutuksen jossain blogissa, jossain oli kipattu samppanjaakin juustoon, mutten yhtään muistanut sitä eilen. En tosin olisi tainnut raskia samppanjapulloa sitä varten avata:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-24713945783570764072012-07-04T13:40:12.382+03:002012-07-04T13:40:12.382+03:00Mulla oli varattuna tuota nimenomaista valkohomeju...Mulla oli varattuna tuota nimenomaista valkohomejuustoa, olisin lorauttanut siihen valkoviiniä mausteeksi, mutta jäi ruokaseuran puutteesta tekemättä. Kokeilkaapa tuota juustoa, kuten muitakin homejuustoja hyvän portviinin kanssa; makuelämys senkuin paranee, ja nekin, jotka eivät ole erityisesti homejuustojen ystäviä, ovat poikkeuksetta innostuneet!Heleenhttp://heleen.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-78874961893804142782012-07-04T11:43:03.039+03:002012-07-04T11:43:03.039+03:00sauvajyvänen: Tuli kyllä aika salaähky tuosta, ei ...sauvajyvänen: Tuli kyllä aika salaähky tuosta, ei vieläkään ole yhtään nälkä:)<br /><br />annemi: onneksi ei ole tänään menoa minnekään, varmaan valkosipuli haisee kilsan päähän :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-56800974574471890122012-07-04T08:49:15.385+03:002012-07-04T08:49:15.385+03:00Uunijuusto on suurta herkkuani! Saksassa asuessani...Uunijuusto on suurta herkkuani! Saksassa asuessani ostimme usein kokonaisen juuston ja monta patonkia, sitten dippailtiin suu juustossa ja vatsa soikeana, aivan ihanaa! :)annemihttp://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousnessnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-60322152702850582302012-07-04T08:43:29.561+03:002012-07-04T08:43:29.561+03:00Minä sain tätä herkkua ekan kerran jenkeissä (tosi...Minä sain tätä herkkua ekan kerran jenkeissä (tosin ilman valkosipulia ja rosmariinia), ja siitä lähtien se on ollut suurta herkkua. Minä tosin pidän muutenkin kaikista homejuustoista ja kaikesta muustakin missä niitä on.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-77981208068716941422012-07-04T00:20:37.728+03:002012-07-04T00:20:37.728+03:00Ankerias: Tintti jäi nyt lomille, mutta Asterix ja...Ankerias: Tintti jäi nyt lomille, mutta Asterix ja gallialaiset saattavat näyttäytyä lähipäivinä:)<br /><br />Kokeile ihmeessä camembertin uunittamista, mutta jos seuraavana päivänä on tärkeitä tapaamisia, laita vähemmän valkosipulia!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-84624009735006653182012-07-04T00:13:30.348+03:002012-07-04T00:13:30.348+03:00Minä niin odotin, että olisi ollut Tintti taas kuv...Minä niin odotin, että olisi ollut Tintti taas kuvissa seikkailemassa, mutta tosiaan, Belgia ja Tintin seikkailut on jo takana päin. Camembert-resepti pitää laittaa korvan taakse, kun saan luultavasti tuollaisen juuston joululahjaksi. Nyt siis viimein tiedän sille reseptin!Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-77041273384875317532012-07-03T23:57:09.264+03:002012-07-03T23:57:09.264+03:00En ehtinyt kun piti olla yhtiökokouksessa ja sen j...En ehtinyt kun piti olla yhtiökokouksessa ja sen jälkeen kahvittaa aina kotivahtinamme toimivia naapureita. Huomenna sitten.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-70823498645154844792012-07-03T23:41:56.383+03:002012-07-03T23:41:56.383+03:00luimupupu: Minä pääsin mukaan etappiin vasta talle...luimupupu: Minä pääsin mukaan etappiin vasta tallenteelta, mutta kun arvoin, mistä kohtaa alkaisin katsoa, osuin just oikeaan kohtaan! Aivan loistava etappi! <br /><br />Nuo juustot ovat kyllä sellainen mekujen "suo", pitää opetella ja uskaltaa maistaa sellaistakin, mikä haisee pahalle :))<br /><br />Joko ulkoilutit uutta pyörääsi lisää tänään?Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-55730617211326750032012-07-03T23:39:33.490+03:002012-07-03T23:39:33.490+03:00Olihan taas ihan jännä etappi. Mieltä lämmitti kun...Olihan taas ihan jännä etappi. Mieltä lämmitti kun Jensie veti pallopaidan viimeisen mäen ylös.<br />Ranskan ja Sveitsin uunijuustoherkku, Vacherin Mont-d’Or nautitaan vähän samaan tapaan: folio puukuoren ympärille, valkosipulia ja valkoviiniä juuston sisään, juusto uuniin ja nautitaan hyvän leivän tai pottujen kanssa (minä valitsen mieluummin leivän). Juustojen tuoksahtavaan maailmaan tutustumista helpottaa kuoren poistaminen, niin ranskalaiset itsekin usein tekevät. Meillä haisulit säilytetään tiiviissä muovirasiassa jääkaapissa.Anonymousnoreply@blogger.com