keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Sekavaa Giroa


Tänään oli sellainen päivä, että kokkailun sijaan nautimme italialaisia viinejä. Erinäiset kiireet ja harmit ovat olleet ilonamme. Enpä olisi uskonut, että minäkin olen niin puhelimestani riippuvainen, että vuorokauden yhteyskatkos sai oloni lähes ahdistuneeksi. Piti varaluurilla laittaa ilmoitusviestejä, joihin kukaan ei tosin reagoinut. Nyt taas olen paikallani maailmassa ja ahdistus on poissa.

Giro d'Italiassa oli kiinnostava etappi. Eilistäkin vielä puidaan, jotain laskuosuutta vaaditaan mitätöitäväksi ja se  voi vaihdattaa pinkin paidan takaisin Rigoberto Uran Uranille. Heti etapin jälkeen tämänhetkinen suosikkipoikani Nairo Quintana puki pinkkiä päälleen. Tänään etappivoittoon ylsi kisaan villillä kortilla yllättävästi päässyt Bardiani CSF-tallin Stefano Pirazzi. Oli liikuttavaa nähdä hänen ilonkyyneleensä voiton jälkeen. Näissä kohdin äidinvaistoni pääsevät aina valloilleen, sillä ihan kaikki pyöräilijät ovat paljon minua nuorempia ja todella moni voisi olla ikänsä puolesta poikani. No, on siellä muutamia pikkuveli-ikäluokkaa oleviakin. Jussi Veikkanen oli mukana pitkässä irtiotossa ja ylsi uransa parhaaseen sijoitukseen suuressa etappikilpailussa ollen kuudes maalissa. 



Huomenna minulla on vapaapäivä ja pohjoisen sukulaiset saapuvat kyläilemään. On aikaa kokkailla ja suunnitelmissa on taas jotain italialaista. Kammenpyörittäjä saa nauttia työnteosta huomennakin, sillä tasan eivät käy onnen lahjat.

2 kommenttia:

  1. Sitten kun Jensie ja Horner lopettavat, niin ne ovat kaikki pikku-veljiä tai pikkupoikia ;).
    Hyvä, että Jussi sai hyvän sijoituksen.

    VastaaPoista